Søndagsbrunch: Syrien set fra Sydhavnen

Dato: 
13. Maj 2012 11:00 - 13:30
Sted: 
Medborgercentret på hjørnet af Peter Sabroesgade og P. Knudsensgade

For anden gang i år inviterer Enhedslisten i Sydhavnen til en dejlig søndagsbrunch. Denne gang med et spændende oplæg fra Wael Al-Aani. Wael Al-Aani er født i Damaskus og har stadig meget familie der. Hans familie er sunnimuslimer, som udgør det store flertal af de undertrykte Syrere. Der bliver tale om et meget personligt og engageret oplæg om den politiske situation i Mellemøsten, med Syrien som udgangspunkt. Der vil undervejs blive vist billedserier fra dette smukke og spændende land og brunchen vil få et arabisk islæt. 

Alle er velkomne, men tilmelding er nødvendig på grund af indkøb.
Kontakt Kaj Jessen via mail: [email protected] eller ring 31 95 74 37.
Gratis for alle, der ikke er medlem af Enhedslisten.