Søndagsbrunch: Uddannelse og ungdomsarbejdsløshed

Dato: 
16. September 2012 11:30 - 14:00
Sted: 
Kollegiet Solbakken, festlokalet, Rektorparken 12, st.

Enhedslisten Sydhavnens månedlige søndagsbrunch i september bliver med temaet uddanelse og ungdomsarbejdsløshed. Vi har inviteret MF’er Rosa Lund, Enhedslistens ordfører for bla. uddanelse og ungdomsuddanelser til at holde oplæg og snakke om ungdomsarbejdsløshed, og Enhedslistens forslag til hvordan vi kommer ud af den, uddanelses politikken, praktik, vejledning og vores idéer til hvordan det skal knyttes til enkommende finanslov.

Kig forbi få en god bid mad og en snak og debat.
Arrangementet er gratis og åbent for alle men for at kunne sørge for indkøb bedes  sende en mail og tilmelde sig til Kaj Jessen:
[email protected] eller ring 31 95 74 37 

Emneord: