Søndagsbrunch i Sydhavnen: Dobbelt identitet ­– søgen efter identitet – flygtning opvokset i Danmark

Dato: 
18. August 2013 11:00 - 13:30
Sted: 
Medborgercentret på hjørnet af Peter Sabroesgade og P. Knudsensgade, 2450 København SV

Søndagsbrunch i Sydhavnen:

Dobbelt identitet ­– søgen efter identitet 

Ala'A Mohsen flygtede med sin familie fra Irak til Danmark og lagde modsat resten af hans familie sin Irakiske baggrund bag sig og forsøgte at ignorere den. Da Ala'As mor giver ham en flybillet tur/retur til Irak tager Ala'A udfordringen op og tager tilbage til det land han ellers havde forladt for evigt og konfrontationen med en fortrængt fortid bliver en del af dokumentaren "Barn af Irak". Valget om at tage tilbage til fortiden og lave dokumentaren opstår provokeret af Danske politikeres snak om at sende Irakere der har været i landet i 12 år eller er opvokset som børn i Danmark tilbage til Irak med begrundelsen at de havde større tilhørsforhold til Irak. Ala'A Mohsen holder oplæg om tilhørsforhold, identitets søgen og dobbelt identitet set fra hans øjne som flygtning opvokset i Danmark. 

Søndag den 18. august klokken 11:00-13:30

Medborgercentret på hjørnet af Peter Sabroesgade og P. Knudsensgade
Alle er velkomne, men tilmelding er nødvendig på grund af indkøb.
Kontakt: Jan Fønss på telefon: 53 94 91 71 eller via mail: [email protected]
Pris: 50 kroner, men gratis for alle, der ikke er medlem af Enhedslisten. 

Emneord: