Søndagsbrunch: Farvel til vækstsamfundet

Dato: 
12. Januar 2014 11:00 - 14:00
Sted: 
Medborgercentret på hjørnet af Peter Sabroes Gade og P. Knudsens Gade · 2450 København SV

En søndags-brunch om vækst og modvækst i dagens Danmark. Mød Maria Gjerding, Ø-folketingskandidat, og Peter Nielsen, lektor på RUC. Næsten alle politikere og økonomer ønsker økonomisk vækst og der søsættes utallige initiativer for at skabe den. Alligevel udebliver væksten. Hvorfor og hvad betyder det for fremtidens økonomi og politik? Vaneforestillingerne om vækst må vendes på hovedet og politik må nytænkes, hvis den aktuelle krise skal overvindes. 

Alle er velkomne, men tilmelding er nødvendig på grund af indkøb.
Kontakt Robert Nedergaard via mail: [email protected] eller ring 33 31 35 45
Gratis for alle, der ikke er medlem af Enhedslisten. 

BilagStørrelse
Søndagsbrunch_A3_12_januar_2014.pdf524.38 kB
Emneord: