Karens Minde Kulturhus

På mange måder er Karens Minde Kulturhus en solstrålehistorie. En beretning om at tage sagen i egen hånd, og handle. Om at det nytter at stå sammen og tro på fællesskabet. Om at følge sine drømme og ikke lade sig nøje…

Historien om kulturhuset er også historien om hvad lokalt engagement kan udrette. Om ildsjæle og frivillige. Om borgerne i 2450, der fik sig et kulturhus, som med tiden er blevet et af byens bedste.

Historien om Karens Minde og Kulturhuset kan du læse meget mere om på www.kmkulturhus.dk

Enhedslisten har været med hele vejen. Og været en trofast støtte i kampen for et selvstændigt kulturhus i Sydhavnen. For os er kulturhuset af vital betydning for bydelen. Og det ser vi gerne mere værdsat af Københavns Kommune.

Derfor vil vi arbejde for at Karens Minde Kulturhus får økonomi til at holde weekend-åbent. I en travl hverdag, er det kun rimeligt, at byens kulturtilbud også tilbydes der, hvor mange holder fri.
Ikke mindst set i lyset af at Karens Minde også er kulturhus for de nye borgere på Sluseholmen og Teglholmen.

En sådan udvidelse af driften vil koste kommunen ca. 200.000 kroner ekstra om året. Til sammenligning får operaen årligt over 45 millioner kroner i driftstilskud af Københavns kommune.

Karsten