Løkke Lyver

I dagens Danmark kan ministre åbent lyve for folketing og befolkning og alligevel blive siddende. Det kan derfor ikke undre, at statsministeren vil afskaffe efterlønnen med en hel række løgne.
I sin nytårstale siger Lars Løkke: ” Fakta er, at efterlønnerne er stort set ligesom alle os andre”. Løkke ved udmærket, at det fortrinsvis er ufaglærte og nedslidte, der går på efterløn. Når han siger noget andet, lyver han!
I Gentofte jubler de rige over de markante skattelettelser, de har fået af VKO. De gnider sig nok også i hænderne over udsigten til at efterlønnen skal afskaffes. Det påvirker jo ikke dem!
Sydhavnen er Københavns fattigste kvarter. Her er der flest efterlønnere, folkepensionister, kontanthjælpsmodtagere, førtidspensionister og langtidsfattige. De mærker hver dag, at deres indkomst bliver mindre og mindre værd. De betaler for VKO’s skattelettelser til de rige!
En afskaffelse af efterlønnen vil ramme de mange nedslidte – faglærte som ufaglærte. En afskaffelse af efterlønnen vil ramme hårdt ned i Sydhavnen.
Lad os i stedet afsætte VKO- regeringen!

Venlig hilsen

Medlem af Enhedslisten
Egon Laugesen
Ernie Wilkinsvej 3, 1. mf
2450 København SV
24857317
[email protected]


Emneord: