Riv Israels apartheid-mur ned

Palæstina-Inititivet og Enhedslisten Sydhavnen var lørdag den 25. september på Mozarts Plads ved loppemarkedet.


En 8 m2 stor model af den palæstinensiske Vestbred viser med lysende klarhed den faktuelle situation på Vestbredden med Muren, de mange bosættelser, beslaglagt land og sikrede bosætterveje, der opdeler landet i en række adskilte enklaver (bantustans) og beslaglægger mere end halvdelen af den palæstinensiske Vestbred. Modellen viser tydeligt, hvordan Israel med sin apartheid politik overfor det besatte Palæstina forsøger at forhindre en retfærdig fred.


Der var mange gode samtaler ved modellen og der blev uddelt mange forskellige materialer f.eks. en række foldere om væsentlige emner som: Muren, Vand, Gaza, Land, Fanger, Flygtninge, Bosættelser, Jerusalem samt om EU's associeringsaftale og Israel. I forbindelse med Palæstina-initiativets tur rundt i landet er der desuden arrangeret flere offentlige møder.

Du kan downloade pjecer (bare klik på billedet af pjecen) og andet materiale herunder eller finde yderligere oplysninger på:
www.palaestina-initiativet.dk/


 
BilagStørrelse
Fanger.pdf481.14 kB
Bosaetter.pdf1.16 MB
Avisen.pdf891.69 kB
Emneord: