S, P eller K?

Det er næppe gået hen over hovedet på jer læsere at vi er midt i en valgkamp. Vi partifolk har i hvert fald meget travlt med at kede jer med bogstavkombinationer, gensidige beskyldninger, selvros og luftige løfter.
Men jeg kan godt være bange – når valgstøvet har lagt sig, bliver Sydhavnen så ikke bare den glemte bydel igen?
Jeg er egentligt ligeglad med hvilket bogstav man kommer fra, og hvad det er man vil. Jeg tager hatten af for Susan Hedlund fra Socialdemokraterne og Lasse Grosbøl fra Venstre; selvom jeg er meget uenige med dem, kan man ikke benægte at de er aktive for Sydhavnen hver eneste dag.
Men hvor pokker har alle I andre været i de sidste fire år? Jo, vi møder da en SF’er eller to ind imellem, men der er langt mellem de partipolitiske aktiviteter her i bydelen eller forslag der skal gavne os sydhavnere.
Der er en leg der hedder S, P eller K. Jeg kan ikke huske hvad P står for, men S er Sandhed og K er Konsekvens. På engelsk ”Truth or Dare”. Jeg udfordrer alle jer der pludselig er dukket op med læserbreve med valgflæsk, til enten at sige ligeud at I glemmer alt om Sydhavnen når valget er overstået, eller mindst en gang om året i de næste fire år at komme med et forslag til gavn for bydelen, eller skrive et læserbrev. Jeg tæller op indtil næste valg!
Undertegnede er ikke så aktiv længere, men jeg lover heller ikke mere end jeg kan holde, og stiller heldigvis ikke op. Jeg er bare glad for at mine partikammerater altid har gidet at lave noget, uanset om det er valg eller ej. Og vi har sgu været der meget i de sidste fire år – jeg skal spare jer for selvrosen.
Nå men det er måske heller ikke så ringe at de politiske partier blander sig udenom nogle af de bedste kampe i bydelen – men så støt dog i det mindste borgernes ønsker om grønne områder, kulturhus, bedre havnebus m.m.
Og kære læser, uanset hvor du sætter dit kryds den 17. november, så husk at det der foregår imellem valgene er det mest interessante.

Robert Nedergaard – fra Enhedslisten