EU

Læserbrev sendt til Information: Finanskapitalens diktatur

Der sidder de så, EU's statsledere, på rad og række med blå baggrund og stjerner. De har netop underskrevet den såkaldte "finanstraktat". Blandt alvorlige konservative ledere ses en smilende, socialdemokratisk statsminister fra Danmark.
Traktaten, de har vedtaget, skal skabe "budgetdisciplin." På almindeligt dansk betyder det nedskæringer. Statsbudgettet/ finanslovene i de enkelte lande vil fremover skulle godkendes i EU, og er underskuddet større end 0,5 % af BNP, udløser det kæmpebøder. Lønninger, pensioner, dagpenge, kontanthjælp, udgifter til sundhedsvæsen og uddannelse og meget mere vil blive sat under pres. De borgerlige og socialdemokraterne vil kappes om at råbe højest på nedskæringer. "Det er jo nødvendigt af hensyn til budgettet!"

Emneord:

EU-parlamentsvalg – Støt Folkebevægelsen

Kære EU-modstander!

Alle konsekvente EU-modstandere står over for en vigtig udfordring – at sikre Folkebevægelsen mod EU et godt EU-parlamentsvalg søndag 7. juni!
Emneord:

Læserbrev: Medskyldige

Staten Israel har begået utallige grusomme forbrydelser mod det palæstinensiske folk gennem 60 år. Senest har Israel blokeret for alle leverancer af humanitær bistand, medicin, olie og elektricitet til Gaza. Det har skabt en humanitær katastrofe i et af verdens tættest befolkede område.

Nu bomber israelske fly igen i Gaza. Journalister og udenlandske diplomater holdes væk. De må ikke være vidner til lidelserne og nøden. De må ikke være vidner til folkemordet.

Emneord: